Innerlijk werk voor meer voldoening en performance

Een nieuwe fase van je leven en leiderschap. Meer voldoening. Betere performance. Het begint allemaal bij een stevig innerlijk fundament. Eén die je handelen in lijn brengt met je overtuigingen en verlangens en die vrij is van mentale en emotionele beperkingen. Deze programma’s bieden je een pad naar zo’n fundament.

Life Foundation
Het 12 daagse Life Foundation programma geeft je een stevig innerlijk fundament voor de rest van je leven
Lees verder
Leadership Foundation
Het 12 daagse Leadership Foundation programma zet je echte waarden, passie en ambities in het hart van je werk.
Lees verder
Life of Desire
Wil je opstijgen of crashen? In deze eendaagse workshop kom je in contact met je diepste verlangens en de in- en externe obstakels ervan.
Lees verder
Kracht van de krijger
Omarm je innerlijke krijger met deze intense workshop die de diepere dynamiek van jouw boosheid en die van anderen blootlegt.
Lees verder
Personal Retreat
Twee dagen onverdeelde aandacht voor meer gemoedsrust, ruimte en helderheid. Beste manier om een drukke periode te eindigen of beginnen.
Lees verder
Team Retreat
Hoe je team ook presteert, het is goed om ruimte te maken. Om te bezinnen, verbinden, luisteren en eindelijk de kern te raken.
Lees verder
Free Exploration
Een halve dag volledige aandacht voor een centraal thema uit je werk of privé-leven. Een gerichte en effectieve manier om een doorbraak te bereiken.
Lees verder
Expedition You
Een uniek 7 daags groepsprogramma waarin je je verbindt met je verlangens, kracht en hoger doel en innerlijke belemmeringen aanpakt.
Lees verder